Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Chirurgický pacient a výživa

Primárním podnětem pro vznik tohoto webináře byla skutečnost, že od 1.5.2020 vznikla pro chirurga možnost předepisovat ambulantně sipping pro malnutriční pacienty.

Pan primář Satinský rozpracoval webinář do tří epizod: ta první (Význam výživy v chirurgii) je věnována malnutrici jako významnému negativnímu faktoru pro výsledek operační léčby u chirurgických pacientů. Druhá epizoda (Screening malnutrice na ambulanci) detailně popisuje možné screeningové metody na detekci malnutrice běžně použitelné i v chirurgické ambulanci. Třetí část webináře (Preskripce sippingu chirurgem) se zabývá podmínkami pro omezenou možnost preskripce a uvádí praktické příklady z běžné praxe.

Webinář vznikl pod záštitou České chirurgické společnosti a Společnosti klinické výživy a intenzivní metabolické péče. Partnerem projektu je společnost NUTRICIA.

 

 
 
 
 

 

 


V případě zájmu o akreditaci a získání certifikátu ČLK navštivte stránku: https://chirurgickypacientavyziva.slideslivehealth.cz

Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám