Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Geriatrie a výživa ve stáří

Geriatrie a výživa ve stáří

Zveme Vás ke zhlédnutí webináře věnovanému tématu výživy ve stáří. Podnětem pro jeho vznik byla skutečnost, že od 1. 9. 2020 je lékařům se specializací geriatrie umožněno předepisovat ambulantně sipping a zajistit tak časnou nutriční intervenci u malnutričních pacientů.

Webinář zpracovala prim. MUDr. Božena Jurášková, PhD. a je rozdělen do dvou částí: první je zaměřena na význam vitamínů a stopových prvků ve stáří. Druhá část se věnuje výživě ve stáří jako takové a novým možnostem preskripce enterální výživy geriatrem.

Webinář je certifikovaným kurzem, jehož součástí je test a při jeho úspěšném absolvování je účastníkovi přidělen certifikát se 2 kreditními body ČLK. Vznikl pod záštitou České gerontologické a geriatrické společnosti. Partnerem projektu je společnost NUTRICIA.

Webinář s možností akreditace naleznete ZDE (zdroj: Česká gerontologická a geriatrická společnost). V případě zájmu o více informací k problematice výživy geriatrických pacientů či možnostem a podmínkám preskripce se na nás neváhejte obrátit. Níže je k dispozici webinář ke shlédnutí - bez akreditace.

Význam stopových prvků ve staří:

 

 

 

Výživa ve stáří a nové možnosti preskripce enterální výživy:

 

 
Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám