Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Nasogastrická výživová sonda s portem pro dekompresi a odtah reziduí

Představujeme Vám polyuretanovou sondu speciálně vyvinutou k podávání enterální výživy do žaludku, která umožňuje zároveň žaludeční dekompresi a odtah reziduí

Nasogastrická RTG kontrastní polyuretanová sonda s vodícím drátem, konektorem ENFit™ a odsávacím portem pro dekompresi a odtah reziduí. Sonda je vyrobena z komfortních materiálů šetrných k pokožce (bez obsahu latexu a ftalátů) a navržených pro optimální průtok výživy. 

Lubrikovaný vodící drát končí před prvním laterálním otvorem sondy, což způsobuje, že se konec sondy mírně ohýbá a kopíruje zakřivení hltanu a tím ulehčuje zavedení sondy.

FLOCARE® PUR TUBE CH14-110 CM SUCTION/GW

Pro koho je sonda FLOCARE® PUR TUBE CH14-110 CM SUCTION/GW vhodná?

Polyuretanová nasogastrická sonda je doporučená pro pacienty, kteří vyžadují krátkodobé (maximálně 6týdenní) podávání enterální sondové výživy přímo do žaludku a dále v případě potřeby dekomprese žaludku nebo odsávání žaludečního obsahu. Ideální pro kriticky nemocné pacienty, pacienty s refluxem a/nebo vysokým rizikem aspirace.

Vlastnosti produktu:

Jak se nasogastrická polyuretanová sonda používá?

Enterální výživa se podává konektorem označeným „FEEDING“. Odsávací port nelze použít k podávání enterální výživy. Během podávání výživy je třeba uzavřít bílou svorku na odsávacím portu, aby se zabránilo náhodnému otevření krytky v důsledku zvýšeného tlaku při uzavření. Při použití odsávacího portu je třeba uzavřít svorku přívodu výživy, aby se zabránilo nesprávnému toku. V případě, že není podávána enterální výživa a ani nedochází k odsávání, mohou být oba konektory (odsávací a ENFit™) uzavřeny připevněnými krytkami a obě bílé svorky zůstanou otevřené, aby se zabránilo poškození sondy. Sondu proplachujte vodou před a po podání výživy nebo léků minimálně každých 8 hodin, abyste předešli jejímu ucpání.

Údaje pro objednání:

NÁZEV APA kód REF kód EAN kód
FLOCARE® PUR TUBE CH14-110CM SUCTION/GW 4878139 624856 8716900556494


Veškeré potřebné údaje pro objednání najdete výše nebo na odkazu zde.


Před použitím zdravotnického prostředku si vždy pečlivě pročtěte návod k použití a informace, které se vztahují k jeho bezpečnému používání. Uvedený aplikační materiál a příslušenství jsou zdravotnické prostředky určené k podávání enterální výživy pod dohledem lékaře.

 

Více informací k produktům?

Stáhněte si přiložené soubory níže

Ke stažení
PDF
Leták – sonda FLOCARE® PUR TUBE CH14-110CM SUCTION_GW529.49 KB
Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám