Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Záznam ze sympozia NUTRICIA: NUTRISON PROTEIN SHOT rok poté. Trefili jsme se do černého?

Na konci ledna proběhl jubilejní 25. ročník mezinárodního kongresu intenzivní medicíny Colours of Sepsis, kde jsme měli příležitost vyhodnotit téměř roční zkušenosti s produktem Nutrison Protein Shot, modulární dávkou proteinu pro přesně cílenou proteinovou intervenci.

Pro ty z Vás, kteří se kongresu nemohli zúčastnit, přinášíme možnost zhlédnout záznam ze sympozia na našich webových stránkách.

Sympozium moderoval a první přednášku zahájil MUDr. Roman Kula, CSc., na téma Nutriční podpora – co ovlivňuje mé rozhodování? Druhou přednášku na téma Umíme snadno identifikovat pacienta v katabolismu/anabolismu odprezentoval doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.

Na závěr sdílel své zkušenosti se sledováním efektu akcelerace anabolismu Nutrison Protein Shotem v intenzivní péči MUDr. Jiří Vejmelka.

Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám