Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Vybrané kazuistiky SYNEO

Střevo je centrem imunitního systému a výživa v raném věku je klíčovým faktorem pro vývoj zdravé střevní mikrobioty a imunity. Role mikrobioty při rozvoji alergických onemocnění byla obšírně popsána. Zatímco střevní mikrobiota kojených dětí vykazuje převládající bifidogenní profil, několik studií poukazují na nerovnováhu střevní mikrobioty u kojenců s alergií na kravské mléko (ABKM). 

Synbiotika jsou nejnovějším přírůstkem do naší řady hypoalergenních mléčných výrobků pro kojence s ABKM: Nutrilon Allergy Care Syneo (extenzivně hydrolyzovaná bílkovina, eHP) a Neocate Syneo (na bázi aminokyselin, AA). SYNEO, naše patentovaná směs synbiotik, obsahuje jedinečnou směs prebiotik a probiotik, které synergicky spolupracují na podpoře střevní mikrobioty a rozvoji imunitního systému. To je podpořeno 10letým výzkumem, včetně studií zahrnujících více než 1500 kojenců.

Tato brožurka případových studií obsahuje řadu sedmnácti případových studií napsaných lékaři z různých zemí. Cílem této brožury je poskytnout Vám praktické poznatky z reálného života o diagnostice a léčbě kojenců s ABKM. Popisuje klinickou praxi managementu ABKM po celém světě a použití Nutrilon Allergy Care Syneo & Neocate Syneo, které doplňují rozsáhlé dostupné důkazy o synbiotikách z klinických studií. 

Každý případ ilustruje jinou anamnézu, např. nedonošenost, špatná snášenlivost formule, zpomalení růstu, vícečetné potravinové alergie, zažívací potíže (GI), dermatologické, respirační symptomy a popisuje dopad ABKM na kojence a jejich rodiny.

Ke stažení
PDF
VYBRANÉ KAZUISTIKY SYNEO_EN2.77 MB
Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám